Ole itsesi puolella ja varaa aika nyt

Useat ihmiset elävät siinä toivossa, että elämä toisi ratkaisun vaikeaan tilanteeseen. Näin ei kuitenkaan tule tapahtumaan.

Muutos lähtee aina itsestä. Ole siis itsesi puolella ja ota ensimmäinen askel siihen elämään mitä niin toivot. Uusi elämä alkaa siitä, että toimit sen hyväksi. Kun sinä muutut niin elämäsi muuttuu.

Vaikka syy näyttäisi olevan muissa niin hyväksyt sen toiminnan, mitä nyt elämässäsi koet. Saat rohkeuden muutokseen siitä, että olemme puolellasi. Sen viisauden puolella, joka on sinussa. 

Varaa tutustuminen 30min 0€

Lähetä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä sähköpostilla ajan sopimiseksi. Tutustuminen on maksutonta.

Halutessasi voit myös soittaa meille

arkisin klo 8:00-8:45  044 777 6777 tai jättää soittopyynnön.

  Hinnat ja maksaminen Lähiterapiassa

  Hinnaston mukaiset hinnat veloitetaan jokaisen käyntikerran yhteydessä, ellei toisin ole sovittu etukäteen.

  Mahdolliset maksusitoumukset tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen info@lahiterapia.fi 

  Katso hinnat hinnastosta.

  Hinnasto

  Taloudellista tukea terapiaan? 

  Voit hakea taloudellista tukea terapiakäyntien maksamiseen. Tukeen oikeuttavia elämäntilanteita ovat mm. työttömyys, sairastuminen, opiskelu, eläkkeellä oleminen tai vaikkapa yrittäjyyden vaikea aika.

  Siirry hakemukseen

  Luottamus Lähiterapia prosessiin

  Kun lähdin etsimään "itseäni" niin kokeilin erilaisia terapia muotoja. En voi sanoa, etteikö ne olisi auttaneet minua, mutta vasta kun löysin prosessin, joka perustuu ihmisen aidolle kohtaamiselle, solmuni alkoivat avautua. 

  Tommy Hellsten luennoi, että ihmisen toipumiseen liittyy neljä tärkeää vaihetta. Jokainen näistä vaiheista on tärkeä käydä läpi oikeassa järjestyksessä, jolloin uusi elämä on mahdollinen.

  Oma kokemukseni tukee vankasti tätä Tommyn ajatusta. Itse olen luonut "nahkani" uudelleen tämän vuosikymmenten aikana syntyneen prosessin avulla.

  Luotan siihen, että tämä prosessi tulee kuljettamaan myös sinut sinne missä sinun intohimosi ja maailman tarpeet kohtaavat. Tarkoitan tällä sitä, että kun sinusta tulee se kuka olet, niin ristiriitaisuuden hälvenevät ja alat kokemaan iloa. Ilo tuottaa niitä tuloksia, jolle on tarvetta maailmassa.

  Lähde omalle matkallesi. Kuljen vierelläsi ja ohjaan sinua turvallisesti, sinne missä sinun kuuluu olla.  

   

  Janne Korkeakangas

  044 777 6777

  info@lahiterapia.fi